Demo

 
  • Home

Wi-Fi oplossingen en VoIP

Naast onze standaard e-installatie werkzaamheden zijn wij ook gespecialiseerd in hoogwaardige en perfect dekkende Wi-Fi oplossingen. Dit doen wij al reeds meerdere jaren voor o.a. de horeca en hotelsector en ook voor particulieren die een degelijke Wi-Fi dekking voor thuis wensen. Wij komen voor installatiewerkzaamheden altijd een onderzoek/schouwing op locatie doen om het best haalbare resultaat te kunnen garanderen. De Wireless Access Points die standaard leveren zijn niet alleen kwalitatief maar ook nog eens mooi vormgegeven zodat deze in diverse ruimtes niet snel zal opvallen of echter mooi is om te zien. Verder is onze Wi-Fi oplossing volledig te monitoren en remote (van afstand) te beheren. Onze Wi-Fi oplossingen heb de kwaliteit en mogelijkheden van een groot zakelijke Wi-Fi  toepassing  maar niet de prijs, laat vrijblijvend een offerte door ons opstellen! Neem contact met ons op via telefoon, e-mail of het contactformulier.

       

 

Buiten onze specialisatie in Wi-Fi en alles wat daarbij komt kijken bent bij ons ook aan het juiste adres voor de installatie en configuratie van Hosted VoIP. Wilt u een professionele telefonie oplossing maar heeft u geen plaats of zin in een eigen telefooncentrale op locatie en deze te onderhouden? Geen probleem, wij verzorgen i.s.m. Ziggo Hosted VoIP een complete telefonie oplossing voor u.

 

 

 

De voordelen van Hosted VoIP

Een flinke besparing op telefoniekosten

Besparen wil je op kosten. Niet op je bereikbaarheid en professionele uitstraling. Met Hosted VoIP heb je als ondernemer alle voordelen en functionaliteiten van een telefooncentrale, zónder de hoge kosten. VoIP (voice over IP) staat voor bellen via internet. Hosted VoIP is een complete, virtuele telefooncentrale. Voor een vast bedrag per maand.

Baas over eigen bereikbaarheid

Niks ‘ik verbind u door’ of een saai muziekje. Met een keuzemenu krijgt je klant snel de juiste persoon of afdeling aan de lijn. Met medewerkers van de klantenservice in één belgroep, staat je klant nooit lang in de wacht. Een apart toestel in de lift, de kantine of een vergaderruimte? Ook dat kan. Voor een vast bedrag per maand ben je baas over eigen bereikbaarheid.

Dezelfde opties als een fysieke centrale

Met een VoIP-centrale heb je dezelfde opties als met een fysieke telefooncentrale (PBX): bel onbeperkt binnen Nederland, wijs eigen nummers toe aan medewerkers met vast toestel, stel belgroepen in, wijs een nummer toe aan een toestel in openbare ruimte (lift, kantine, vergaderruimte), stel een keuzemenu in of kies voor een nummerblok: 10 opeenvolgende nummers of 088-nummers.

Eenvoudig zelf online beheren

Een aantal werkplekken aanpassen, medewerkers aan een belgroep toevoegen, een keuzemenu instellen, een nummer doorschakelen? Je past alles eenvoudig aan door via je pc, tablet of mobiel in te loggen op de beheertool.

Betrouwbaar en betrokken

Kwaliteit is onze standaard!

wetrainprofessionals awardAward 2011

 

 

 

Copyright © 2017 | Powered by Kempet ICT